Ekološka akcija

Krizni Eko Stožer Marišćina poziva na akciju 'Ne dvoji - odvoji'

Ekološka akcija, portal
Dusko Jaramaz/PIXSELL
06.09.2013.
u 09:26

Ekološka akcija održava se u vremenu od 8 do 12 sati na već poznatim lokacijama - Staroj školi u Marčeljima i Boćarskom domu u Marinićima, nakon čega u 13,15 slijedi najavljena utakmica

Udruga Krizni Eko Stožer Marišćina - Eko Kvarner Halubje i ove subote, 7. rujna poziva građane da se pridruže akciji \"Ne dvoji - odvoji\". Ovu već tradicionalnu ekološku akciju kojom promoviraju selekciju otpada, izdvajanje iz smeća vrijednih sirovina kao što su staklo, plastika, papir i metal, tijekom rujna dodatno su osmislili organiziranjem humanitarne utakmice \"Ne dvoji - odvoji za Deana\" kako bi pomogli teško bolesnom dječakua Deanu Dokniću. Ekološka akcija održava se u vremenu od 8 do 12 sati na već poznatim lokacijama - Staroj školi u Marčeljima i Boćarskom domu u Marinićima, nakon čega u 13,15 slijedi najavljena utakmica \"Ne dvoji - odvoji za Deana\" između ekipe \"Novinara\" i ekipe \"Eko borac\". Subotnoj akciji odazvao se i primorsko-goranski župan Zlatko Komadina.

Posebno cijenimo i županovu najavu donacije kojom će Županija obitelji našeg bolesnog djecaka Deana pomoći u financiranju potrebnih liječničkih terapija, poručili su iz Eko Stožera Marišćina.

>>Eko stožer Marišćina upozorava na nedostatke novog centra

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije